Implantologie

Indien er in de kaak te weinig bot aanwezig is om te kunnen implanteren kan dit worden gecorrigeerd door speciale bot-toevoegende technieken. Deze ‘pre-implantologische behandelingen’ worden ook op de kliniek uitgevoerd. Ten slotte heeft de kliniek een referentiefunctie voor het geven van behandeladvies en second opinion.

In principe worden uitsluitend patiënten behandeld die een schriftelijke verwijzing hebben van hun eigen (tand-)arts. Indien u geen tandarts heeft maar wel meent voor implantaten in aanmerking te komen dan kunt u met ons een afspraak maken voor een informatieconsult. Indien blijkt dat u alleen gewone tandheelkundige behandelingen nodig heeft, kunnen wij proberen u behulpzaam te zijn bij het vinden van een tandarts.

Neem contact met ons op en plan een afspraak met onze implantologen.

020-6700440

U kunt uw vraag ook stellen via het online contactformulier.

Onze kliniek

In de kliniek worden zowel eigen patiënten behandeld, als patiënten die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten.

Indien u geen eigen tandarts heeft kunt u rechtstreeks bij ons terecht voor diverse soorten tandheelkundige behandelingen. Voor reguliere periodieke controles en mondhygiëne bent u uiteraard ook van harte welkom.

Onze implantologen staan voor u klaar

Berney Stibbe

Frans Berkhout

Wij zorgen ervoor dat het eindresultaat niet van het echt te onderscheiden is.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over implantologie? Neem dan contact op.

020-6700440

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten, deskundig in het uitvoeren van implantologische behandelingen. Wij stellen ons team graag voor!

Lees meer over ons team

Ons team: Tamina Mohammad, Irene Oei, Joyce Klerk-Braakman, Berney Stibbe, Frans Berkhout, Bahar Sarrafi Gohar, Sylvia van de Meent, Soraya Wighman, Liesbeth Florissen, Jolanda Elings, Erna Boomgaard
Niet aanwezig: Anita Meijssen MSc.