Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde is de tak van tandheelkunde die zich – zoals het woord al zegt – bezig houdt met de esthetiek van het gebit.

Dit is een heel ruim begrip, waar de grens met gewone (preventieve) tandheelkunde niet altijd even scherp is. Wel betreft het vooral het zichtbare deel van het gebit, waarbij storende zaken als onregelmatige stand van tanden of verkleuringen worden hersteld. Ook onregelmatigheden van het tandvlees horen hierbij (te veel of juist te weinig). De mogelijkheden om het gebit te verfraaien zijn tegenwoordig vrijwel onbegrensd. Soms kan dit met eenvoudige middelen, soms komt er veel bij kijken, waarbij zowel de vorm als de kleur en de stand van tanden worden gecorrigeerd, evenals het tandvlees.

Wilt u uw gebit verfraaien en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze kliniek voor een eerste afspraak.

020-6700440

U kunt uw vraag ook stellen via het online contactformulier.

Onze kliniek

In de kliniek worden zowel eigen patiënten behandeld, als patiënten die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten.

Indien u geen eigen tandarts heeft kunt u rechtstreeks bij ons terecht voor diverse soorten tandheelkundige behandelingen. Voor reguliere periodieke controles en mondhygiëne bent u uiteraard ook van harte welkom.

Onze tandartsen staan voor u klaar

Irene Oei

Frans Berkhout

Wij werken samen met u aan de gewenste esthetiek van uw gebit.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over esthetische tandheelkunde? Neem dan contact op.

020-6700440

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten, deskundig in het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen. Wij stellen ons team graag voor!

Lees meer over ons team

Ons team: Tamina Mohammad, Irene Oei, Joyce Klerk-Braakman, Berney Stibbe, Frans Berkhout, Bahar Sarrafi Gohar, Sylvia van de Meent, Soraya Wighman, Liesbeth Florissen, Jolanda Elings, Erna Boomgaard
Niet aanwezig: Anita Meijssen MSc.