Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde bestrijkt in feite alle gangbare tandheelkundige handelingen die in een algemene tandartspraktijk worden uitgevoerd.

De nadruk ligt sterk op preventie: het voorkómen van tandbederf en tandvleesaandoeningen. De mondhygiëniste en/of preventieassistenten heeft hier een heel belangrijke taak: het reinigen van het gebit maar vooral ook instructie en feedback geven naar aanleiding van eventuele klachten of gevonden afwijkingen.

Verder wordt er onder verstaan het maken van restauraties, zoals vullingen, kronen, bruggen, eventueel uitneembare voorzieningen zoals frameprotheses of volledige protheses. Ook het verwijderen van slechte of overtollige gebitselementen en het uitvoeren van kanaalbehandelingen behoren hiertoe.

Neem contact met ons op voor meer informatie of om een eerste afspraak in te plannen.

020-6700440

U kunt uw vraag ook stellen via het online contactformulier.

Onze kliniek

In de kliniek worden zowel eigen patiënten behandeld, als patiënten die door hun (tand-)arts zijn doorverwezen voor het plaatsen van tandheelkundige implantaten.

Indien u geen eigen tandarts heeft kunt u rechtstreeks bij ons terecht voor diverse soorten tandheelkundige behandelingen. Voor reguliere periodieke controles en mondhygiëne bent u uiteraard ook van harte welkom.

Onze tandartsen staan voor u klaar

Irene Oei

Frans Berkhout

Door controle, restauratie en advies helpen wij u met het gezond houden van uw gebit.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over algemene tandheelkunde? Neem dan contact op.

020-6700440

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit toegewijde en ervaren specialisten, deskundig in het uitvoeren van tandheelkundige behandelingen. Wij stellen ons team graag voor!

Lees meer over ons team

Ons team: Tamina Mohammad, Irene Oei, Joyce Klerk-Braakman, Berney Stibbe, Frans Berkhout, Bahar Sarrafi Gohar, Sylvia van de Meent, Soraya Wighman, Liesbeth Florissen, Jolanda Elings, Erna Boomgaard
Niet aanwezig: Anita Meijssen MSc.